Elektro Techniek
Midden Brabant

Contact
Vaak is een defect toestel relatief goedkoop te herstellen. En woont u in de regio Tilburg of Loon op Zand en vaste klant bij ons, neem dan gerust contact met de helpdesk. En als er iets defect is, is er natuurlijk de mogelijkheid om een onderdeel bij ons te bestellen. We hebben nog meerdere onderdelen in vooraad, ook nog artikelen die bij andere leveranciers al niet meer leverbaar zijn. Daarom voor onderdelen en meer bent u hier op het juiste adres.  Want we pakken dingen graag anders aan dan onze collega's. Geen winkel, nieuwe bestelbus of dure website, zodat wij voor een scherpe prijs kunnen zorgen. U kunt contact met ons opnemen via het contact formulier, telefoon of mail.
Onderdelen

Wim Bruurs kan bijna elk onderdeel voor u terug vinden en is telefonisch bereikbaar op 0416-361714 of mobiel op 06-22996612. U mag natuurlijk ook altijd een sms of whatsapp bericht sturen, of een mailtje naar info@etmb.nl. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 
Tevens kunt u ook nog andere artikelen zoals lampen, accesoires , stofzakken en klein huishoudelijk bij ons bestellen. Neem gerust een kijkje in onze shop, en als u het hier niet kunt vinden neem dan even contact met ons op.
Helpdesk
Andres Bruurs verzorgd de helpdesk van bijna elk witgoed apparaat en is telefonisch bereikbaar na 16 uur op 06-48085965 . u mag natuurlijk ook altijd een sms of whatsapp bericht sturen, of een mailtje naar andres@etmb.nl . Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
U wilt dat uw machine hersteld wordt en wilt geen nieuwe. Door een eerlijk advies weet u precies hoe het ervoor staat.
Adres:

Het is mogelijk nadat er contact is opgenomen om onderdelen en andere artikelen bij ons af te halen op het volgend adres:

Oranjeplein 32  
5175BX  Loon op Zand